Home / Body Support

Body Support

Hét leefstijlprogramma dat jou leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. In een programma van 10 weken ga jij, samen met je coach, slimmer aan de slag met voedingsschema’s. Deze zijn geheel afgesteld op jouw persoon, daarbij krijg je een overzichtelijke persoonlijke boodschappenlijst. Iedere week wordt er een lichaamsmeting verricht om te kijken wat de resultaten zijn en zodat er waar nodig bijgesteld kan worden. Met het Body Support programma eet je 6 x per dag (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes).

Voor wie?

Body Support is voor iedereen. Wil jij afvallen of juist op gewicht blijven? Wil je gezond en afwisselend eten om je fit te voelen zonder je gevangen te voelen in een dieet? Body Support biedt ondersteuning met een gezond en verantwoord voedingspatroon en wisselende recepten. Daarnaast kun je kiezen voor het programma (Body Support – In Vorm): met dit programma werk je echt aan de ‘shape’ van je lichaam. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om je spiermassa te vergroten en je vetpercentage te verlagen. De voedingsschema’s en de begeleiding stemmen wij dan af op dit doel, om samen tot het beste resultaat te komen.

Eenmalige kosten: € 75,95 voor leden van Approach Fitness / € 99,95 voor niet-leden.

Ook nieuwsgierig geworden naar het Body Support voedingsprogramma? Mail dan naar bodysupport@approachfitness.nl of bel (0541) 514 643 en vraag naar Arno.