Home / Groeplessen op 2 locaties

Meer dan 90 groepslessen per week!

 

Ben jij gek op het volgen van groepslessen? Dan is Approach Fitness de juiste plek voor jou!

 

Bij Approach Fitness bieden wij het meest complete aanbod groepslessen aan in Oldenzaal en omstreken. Wekelijks bieden wij namelijk meer dan 90 groepslessen aan! Hierbij werken we met de lesprogramma’s van Les Mills, House of Workouts en Zumba. Als enige sportschool in Oldenzaal biedt Approach Fitness de lesprogramma’s BodyAttack, BodyCombat, Tone, XCORE en BRN aan. Per kwartaal worden nieuwe releases uitgebracht van deze lesprogramma’s, zodat de groepslessen nooit gaan vervelen! Iedere les heeft zijn eigen kenmerken en richt zich op andere doelen. Train je conditie of werk aan je spierkracht, ga voor een totale workout of focus juist op een bepaalde spiergroep. Wat voorop staat, is het plezier in sporten en het gemak van het volgen van de groepslessen.

 

Met een abonnement bij Approach Fitness kun je ook aan de slag met AquaSports. Onze leden mogen meedoen aan alle AquaSports lessen in het zwembad van Vondersweijde. In het bad van Dorper Esch verzorgen we AquaBurn lessen.

 

In onze bootcamp zaal ben je welkom voor een les Indoor Bootcamp. Elke maand zetten onze instructeurs nieuwe uitdagende oefeningen op, die worden aangevuld met een pittige challenge. Ook in Denekamp vind je bij ons veruit het grootste aanbod aan groepslessen!

 

In onze spinning zaal kan je terecht voor een pittige RPM of Freesyles op onze spinningfietsen. De instructeurs laten je hard werken en het kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op.

 

Voor onze groepslessen kun jij terecht bij beide locaties – Oldenzaal en Denekamp. Bekijk het groepslesrooster van beide vestigingen om te zien waar jouw favoriete groepsles wordt gegeven. Om zeker te zijn van een plekje, dien je vooraf te reserveren volgens ons online reserveringssysteem. Via dit systeem kun jij heel makkelijk je inschrijven voor jouw favoriete groepsles.

 

Natuurlijk kun jij je ook zonder dat je meedoet met onze groepslessen vermaken bij Approach Fitness; je bent namelijk van harte welkom in onze fitnessruimte, op onze squashbaan en het zwembad van Vondersweijde.