Home / Approach Kidslessen

Approach Fitness Kidslessen

Voor alle kinderen tussen 4 en 15 jaar is er het Approach Fitness Kidsabonnement.
Daarmee kun je onbeperkt deelnemen aan alle Approach Kidslessen, fitnessen (onder begeleiding) en zwemmen.

 

Met de Kidslessen dagen we kinderen uit tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen. De kidslessen geven het zelfvertrouwen van het kind een boost en zo ontwikkelen zich vaardigheden middels rollenspellen, verhalen, spelletjes, teambuilding, probleemoplossend denken en de magie van muziek.

De op elkaar aansluitende programma’s nemen kinderen mee vanaf hun peuter- tot tienerjaren. De bewegingen, muziek en choreografie van elk programma zijn speciaal op de specifieke leeftijdscategorie afgestemd. De Approach Fitness Kidslessen bieden programma’s voor kinderen uit vijf verschillende leeftijdscategorieën:

4-5 jaar oud: Een wereld vol fantasie, muziek en beweging

Een leuke en fascinerende les, waarbij de kleuters worden meegenomen in een fantasierijke wereld en waarin ze ontdekken hoe hun lichaam beweegt. De les wordt ondersteund door geweldige muziek, die speciaal geschreven is voor deze lessen. De instructies zitten vaak verweven in de songteksten, zodat de kinderen kunnen luisteren, volgen en meezingen. Kinderen gaan vanzelf dansen, huppelen en springen en ze leren om hun balans te houden. De instructeur leidt de kinderen op een speelse manier door deze volledig gescripte les. In deze fantasierijke wereld ontdekken ze veel nieuwe bewegingen.

6-7 jaar oud: Een wereld vol speelse moves, muziek en spelletjes

Dit programma bevat zes beweegcategorieën met korte tracks en veel spelletjes, zodat de energieke en speelse jongens en meisjes constant geboeid blijven. De les wordt ondersteund met coole muziek die zowel jongens als meisjes aanspreekt. De korte tracks worden afgewisseld met spelletjes en hierbij wordt de basis gelegd voor verschillende beweegvaardigheden. Kinderen van deze leeftijd zijn voornamelijk visueel ingesteld, dus de instructeur beweegt duidelijk en speels.

8-12 jaar oud: De ultieme mix van muziek, spelletjes en actie

Een scala aan tracks, met daarin acht beweegcategorieën en veel spelletjes in teamverband. De kinderen leren de basis aan beweegvaardigheden, zoals kracht, behendigheid, snelheid en coördinatie. Een brede selectie van hippe muziek, zodat alle kinderen in deze diverse leeftijdsgroep de muziek leuk vinden. Tijdens de les worden de basisbewegingen aangeleerd van martial arts, dans, sport, plyometrie en yoga. De instructeur creëert een ervaring die uniek is voor de kinderen die meedoen en is een duidelijk rolmodel in techniek, maar ook een leuke en inspirerende leider.

13-15 jaar oud: Fit en fun door een ultieme mix van beweging en muziek

Simpele, expressieve bewegingen op verschillende muziekstijlen, waardoor kinderen aangemoedigd worden om mee te doen. Een scala aan uitgesproken muziek, met veel beats, waardoor de tieners aangemoedigd worden om expressief te bewegen. Ze leren de basisbewegingen van authentieke disciplines als dans, martial arts, plyometrie, hiphop, sport en yoga. De instructeur is een gepassioneerd en betrokken rolmodel. Iemand die weet wat er in tieners omgaat en hoe ze bewegen. De instructeur zorgt voor een leuke, inspirerende beweegervaring die past bij de groep.