Home / Approach Kidslessen

Approach Fitness Kidslessen

Voor alle kinderen tussen 8 en 15 jaar is er het Approach Fitness Kidsabonnement.
Daarmee kun je onbeperkt deelnemen aan alle Approach Kidslessen, fitnessen (onder begeleiding) en zwemmen.

Met de Kidslessen dagen we kinderen uit tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen. De kidslessen geven het zelfvertrouwen van het kind een boost en zo ontwikkelen zich vaardigheden middels rollenspellen, verhalen, spelletjes, teambuilding, probleemoplossend denken en de magie van muziek.

De op elkaar aansluitende programma’s nemen kinderen mee vanaf hun peuter- tot tienerjaren. De bewegingen, muziek en choreografie van elk programma zijn speciaal op de specifieke leeftijdscategorie afgestemd. De Approach Fitness Kidslessen bieden programma’s voor kinderen uit de volgende leeftijdscategorie:

8-15 jaar oud: De ultieme mix van muziek, spelletjes en actie

Een scala aan tracks, met daarin acht beweegcategorieën en veel spelletjes in teamverband. De kinderen leren de basis aan beweegvaardigheden, zoals kracht, behendigheid, snelheid en coördinatie. De instructeur creëert een ervaring die uniek is voor de kinderen die meedoen en is een duidelijk rolmodel in techniek, maar ook een leuke en inspirerende leider.