Home / Small Group Training

Small Group Training

Wil je meer persoonlijke aandacht tijdens het trainen, maar gaat de voorkeur uit naar een kleine groepsvorm? Small Group Training bij Approach Fitness biedt in dat geval de uitkomst.

Tijdens Small Group Training train je niet 1-op-1, maar wel in kleine groepjes tot max. 4 personen, waarbij je nog steeds persoonlijke aandacht kunt verwachten. De focus ligt hierbij op fysieke training en onze trainers zullen jullie motiveren om ieder groepslid tot het uiterste te laten gaan op zijn of haar eigen niveau.

Het training in kleine groepjes heeft extra voordelen. Enerzijds streef je in groepsverband gezamenlijke doelen na. Anderzijds draagt het trainen met vrienden, familieleden of collega’s bij aan meer (zelf)vertrouwen en extra motivatie; zowel tijdens als buiten de training ben je in groepsverband toch net iets meer geneigd dat stapje extra te doen om je doelen te bereiken. Dat de tarieven voor het geleverde maatwerk kunnen worden gedeeld is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid. Kortom: persoonlijke aandacht met de voordelen van samen trainen.

Het is bij Small Group Training de bedoeling dat je zelf je groep samenstelt!

Aanmelden of meer informatie? Gebruik onderstaand formulier.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Tarieven Small Group Training (totale prijs bij sessies van een uur)

2 personen (leden)                         € 55,00     /         (niet-leden) €65,00

3 personen (leden)                        € 65,00     /         (niet-leden) € 75,00

4 personen (leden)                        € 75,00     /         (niet-leden) € 85,00

Intake/kennismakingssessie*    € 25,00     /        (niet-leden) € 35,00

*eenmalig per persoon te boeken