Home / Bootcamp

Tijdens een 30 minuten durende (indoor) Bootcamptraining wordt het lichaam volledig getraind.

Een gediplomeerde trainer staat jou bij en stimuleert jou om het maximale uit jezelf te halen. Elke les kent een warming-up, een kern en een cooling-down. De kern bestaat uit een circuit van een aantal zeer effectieve oefeningen. De lessen wisselen regelmatig zodat het nooit saai wordt.

Tijdens de Bootcamp maak je gebruik van materialen die ervoor zorgen dat de oefeningen simpel zijn en je het gevoel geven weer terug te zijn naar de basis van het bewegen. Bij deze training maak je bij iedere oefening gebruik van meerdere spiergroepen. De oefeningen zijn gericht op dagelijkse bewegingen die door deze trainingen steeds makkelijker uitvoerbaar worden.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit hoe je conditie is. Iedereen kan op zijn/haar niveau het maximale uit de training halen. Er wordt gewerkt in groepen tot maximaal 18 personen. De lessen zijn er speciaal op ingericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch in groepsverband traint. Hierdoor is Bootcamp uitdagend en leuk voor iedereen.

Bekijk hier onze lesroosters