Home / Nieuws / Uit de pers: LCO overgenomen door Approach Fitness

Nieuwe eigenaar voor Lifestyle Center Oldenzaal

Het is zo ver, de officiële overdracht van Lifestyle Center Oldenzaal aan Approach Fitness heeft plaatsgevonden. Vanaf 1 april 2018 sporten leden op de Ada Kokstraat 20 in Oldenzaal en de Lange Voor 18b in Denekamp dus bij Approach Fitness.

De nieuwe eigenaar is Ad Luttikhuis, een bekende voor velen in Oldenzaal en omstreken. Vooral diegenen die tennissen kennen hem vrijwel zeker, met Approach Tennis heeft hij namelijk al naam gemaakt voor zowel de recreatieve tennisser als de tennisser die de weg naar de top is ingeslagen. Naast tennis wilde Ad zich graag gaan focussen op, letterlijk, een andere tak van sport: fitness. Met de overname van Lifestyle Center Oldenzaal is hiervoor in ieder geval de eerste stap gezet.

Ad Luttikhuis vertelt: “Toen bekend werd dat Lifestyle Center Oldenzaal op zoek was naar een nieuwe eigenaar, kwam ik al snel in contact met de eigenaren. Dit waren al bekenden voor mij, omdat we in een eerder stadium al hadden samengewerkt. Na enkele goede gesprekken waren we er dus vrij snel uit en kan ik mij vol trots eigenaar noemen van mijn eerste sportschool.”
De medewerkers van Lifestyle Center Oldenzaal zijn allemaal overgenomen en het aanbod, dat al zeer ruim was voor het abonnementsbedrag dat werd betaald, is nog verder uitgebreid. Met een abonnement bij Approach Fitness kan men onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen, squashen, zwemmen (bij Vondersweijde in Oldenzaal) en aquasporten (bij Vondersweijde en Dorper Esch in Denekamp). Deze faciliteiten werden ook al geboden door Lifestyle Center Oldenzaal, echter met de overgang is er geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en lessen. Zo is de bootcamp zaal uitgebreid met de Matrix Connexus, een zeer uitgebreid apparaat waarop functioneel trainen op ieder niveau mogelijk is. Daarnaast zijn er nieuwe fietsen in de spinning zaal, is er nieuwe apparatuur voor de groepslessen en wordt het toch al ruime aanbod groepslessen (meer dan 75 uur per week) uitgebreid met jumping fitness. Jumping fitness is een zeer effectieve manier van trainen, waarbij constant getraind wordt op speciaal voor deze les ontwikkelde trampolines.

De opening van Approach Fitness wordt op zaterdag 7 en zondag 8 april (beide dagen van 9.00 uur tot 14.00 uur) gevierd met een open weekend. Tijdens dit open weekend is iedereen welkom om de faciliteiten te bekijken, deel te nemen aan de groepslessen die gegeven worden of kennis te maken met de medewerkers van Approach Fitness. Extra leuk: tijdens het open weekend profiteren nieuwe leden van een speciale openingsactie van Approach Fitness.