Zwemmen & Aquasports.

Met een Premium abonnement of een Vitalityshape abonnement kun je ook onbeperkt vrijzwemmen en banenzwemmen.

Hiervoor mogen onze leden gebruik maken van de faciliteiten van zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. Er kan gezwommen worden als het bad niet in gebruik is voor zwemlessen of wordt gebruikt door zwemverenigingen. De beschikbare tijden vind je hier.

Daarnaast mag je met een Premium abonnement of een Vitalityshape abonnement meedoen aan alle AquaSports lessen bij zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. Dit zijn uitdagende groepslessen in het water.

Net als bij onze groepslessen op het droge, werk je tijdens een AquaSports groepsles gericht aan jouw persoonlijke doel. Klik hier voor een AquaSports les van zwembad Vondersweijde die bij je past.

In zwembad Dorper Esch in Denekamp kan je met een Premium abonnement of een Vitalityshape abonnement meedoen met een les AquaBurn.

Tijdens deze groepsles in het water ga je op zoek naar jouw persoonlijke grens, zodat je spieren versterkt en conditie opbouwt. In het heupdiepe recreatiebad worden verschillende oefeningen gedaan die iedereen op zijn eigen niveau kan volgen. Het rooster van de AquaBurn lessen in Dorper Esch vind je hier door AquaBurn te selecteren in het overzicht onder het kopje ‘activiteit’.

Reserveren Zwemmen Vondersweijde:

Reserveren voor banenzwemmen en vrijzwemmen bij zwembad Vondersweijde kan via de reserveringspagina.

Reserveren AquaSports Vondersweijde:

Reserveren voor de AquaSports lessen van zwembad Vondersweijde kan via de reserveringspagina.

Reserveren Aquaburn Dorper Esch:

Reserveren voor de AquaBurn lessen bij Dorper Esch kan via de Approach app of via het Klant Portaal.

Toegang tot het zwembad.

Onze faciliteiten in de zwembaden zijn alleen door leden met een Premium abonnement of een Vitalityshape abonnement te reserveren.

Toegang tot zwembad Vondersweijde is alleen mogelijk met een polsbandje (i.c.m. een Premium abonnement of Vitalityshape abonnement te koop bij de balie voor € 2,50).