Bedrijfsfitness.

Approach Fitness biedt ook bedrijfsfitness aan. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan! Approach Fitness werkt samen met de 2 grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland: Bedrijfsfitness Nederland en High Five Fitness Network.

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnesslidmaatschap, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

High Five Health Promotion zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness via het High Five Fitness Network, waarbij uw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten. Ook verzorgt High Five Health Promotion de volledige administratie en krijgt u een gezondheidsportaal.

Zo werkt het (in 3 stappen).

Stap 1 – Werkgeverscheck: Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit. Doe de check.

Stap 2 – Inschrijven: Is jouw werkgever aangesloten? Fantastisch! Je kan dan inloggen op MijnFitnessplan. Op deze pagina vind je alle informatie over de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bekijk alle sportlocaties + abonnementen en lees meer over jouw korting. Voor het inloggen heb je een toegangscode nodig. Weet je die niet? Doe alsnog de werkgeverscheck.

Stap 3 – Sporten met korting bij Approach Fitness: Als je via MijnFitnessplan een bedrijfsfitnessabonnement hebt aangevraagd, dan krijgt jouw werkgever hiervan een berichtje in zijn mailbox. Na goedkeuring door jouw werkgever komt de aanvraag bij Bedrijfsfitness Nederland binnen en gaan zij ermee aan de slag. Zij seinen Approach Fitness in over je komst en jouw werkgever verrekent het abonnement via je brutosalaris. Vanaf nu sport jij met korting!