Fitness & krachthonk.

In de fitness van Approach Fitness vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte workout! Maak werk van jouw conditie op o.a. onze crosstrainers of loopbanden of werk een sterker lichaam op onze krachtoestellen. Daarnaast beschikken wij over een apart krachthonk waar je kunt trainen met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells.

Bij Approach Fitness werken we met kwaliteitsapparatuur van Matrix. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout! Hygiëne is altijd al belangrijk geweest en tegenwoordig nog meer, want wij begrijpen dat je graag in een schone en veilige omgeving sport.

Reserveren Fitness & Krachthonk:

Reserveren voor de fitness of het krachthonk kan via de Approach app of via het Klant Portaal.

Intake & Begeleiding.

Je hebt je ingeschreven bij Approach Fitness en wilt beginnen met fitnessen maar hebt geen idee hoe de fitnessapparatuur werkt? Maak je geen zorgen, wij plannen graag een intake voor je in. Onze fitnessbegeleiding legt je dan alle apparaten/oefeningen uit die aansluiten bij jouw doelstellingen. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Om een intake in te plannen kan je mailen naar info@approachfitness.nl.

Er is begeleiding aanwezig in de ochtend van 10:00-12:00 uur (gehele week). In de avond is er begeleiding aanwezig van 18:00-22:00 uur (m.u.v. vrijdag, zaterdag en zondag).

Jeugdleden (Kids abonnement t/m 15 jaar) mogen alleen onder begeleiding van volwassen leden gebruik maken van de fitnessruimte en het krachthonk.

Onze fitness & krachthonk.

Nieuwsgierig geworden? Neem hieronder alvast een kijkje. Wil je alles een keer in het echt zien voordat je een lidmaatschap wilt afsluiten? Geen probleem, bel of mail dan voor een rondleiding.