Fysiotherapie.

Een verkeerde stap of beweging tijdens het sporten kan al snel een sportblessure veroorzaken. Het kan ook ontstaan wanneer je over een langere periode je lichaam op een verkeerde manier belast. Misschien heb je een verkeerde houding tijdens het sporten of is de opbouw van de training niet geschikt voor jou. Ook het dragen van verkeerde schoenen kan een sportblessure opleveren.

Als je een (sport)blessure hebt kan dit heel vervelend zijn omdat je dan waarschijnlijk een tijdje je sport niet kan beoefenen. Helemaal vervelend is het wanneer het ook je dagelijkse leven hindert.

Fysiotherapie helpt je om snel weer pijn- en blessurevrij door het leven te gaan.

Fysiotherapeuten snappen wat er tijdens het sporten met je lichaam gebeurt, en hoe je geblesseerd bent geraakt. Er worden verschillende behandeltechnieken gebruikt zoals oefenprogramma’s met of zonder trainingsapparatuur. De fysiotherapeut kan daarnaast een aangepast trainingsschema opstellen zodat je weer snel op je oude sportniveau bent.

Volg een handmatig toegevoegde link

Vesta Twente:

Gaat het bewegen (nog) niet zoals je wilt, dan staan de fysiotherapeuten van Vesta Twente voor je klaar. Bijvoorbeeld na een ongeval of blessure, maar ook bij klachten na een operatie of bij ziekte. Of je nu jong of oud bent, sportief of niet: Vesta Twente helpt je graag verder. Dat doen zij met advies, behandeling, begeleiding en coaching. Op een persoonlijke manier en altijd op basis van plezier: Vesta Twente maakt bewegen weer leuk.

De behandelingen vinden onder andere plaats in de praktijkruimte in Sportcentrum Vondersweijde, maar er wordt ook gebruik gemaakt van de fitnessruimte van Approach Fitness en het verwarmde zwembad van Vondersweijde. Zo kan een zo optimaal mogelijk behandelplan voor je worden samengesteld. Voor meer informatie over Vesta Twente of het maken van een afspraak klik je hier.