Coming Soon

Ons team is achter de schermen druk bezig om uit de startblokken te kunnen schieten op het moment dat wij onze deuren weer mogen openen. Hier hoort ook een nieuwe website bij. Helaas is de website daarom tijdelijk uit de lucht.

Voor het laatste nieuws verwijzen wij jullie naar onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/approachfitnessoldenzaal

Vanaf maandag 22 februari zijn we op de ligweide bootcamp en hiitcamp trainingen aanbieden. Groepslessen zijn helaas niet toegestaan, maar op gepaste afstand mogen we wel met meerdere duo’s tegelijk buiten sporten.

Reserveren kan via: https://www.supersaas.nl/schedule/Lifestyle/Groepslessen_Oldenzaal en https://www.supersaas.nl/schedule/Lifestyle/Groepslessen_Denekamp

 

Voor het volgen van de online lessen kan je het beste onze app downloaden! De lessen zijn onder het kopje online lessen te vinden.

Heb je vragen over jouw lidmaatschap/abonnementsgeld of heb je moeite om de app te installeren? Mail dan naar info@approachfitness.nl en dan helpen we je graag verder!

 

Tot snel!

Team Approach Fitness