Over ons.

Met 25 enthousiaste instructeurs is ons team dé drijvende kracht achter Approach Fitness! Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring. Door de betrokkenheid van onze instructeurs voel je je al snel helemaal thuis in onze sportschool!

Approach Fitness heeft alles in huis om jou jouw doelen te laten bereiken. Van fitness, groepslessen en squash tot zwemmen en AquaSports. Wij zijn dan ook veruit de meest complete sportschool van Oldenzaal & Denekamp! En dat ook nog eens voor de laagste prijs.

Als je een abonnement bij Approach Fitness hebt, dan kan je zowel in Oldenzaal als Denekamp gebruik maken van ons aanbod. Afhankelijk van het abonnement kan je daarnaast ook nog eens gebruik maken van zwembad Vondersweijde en de AquaSports lessen van zwembad Dorper Esch.

Missie & Visie.

Waar wij voor staan:

Wij staan voor een compleet aanbod en goede begeleiding tegen scherpe abonnementsprijzen. Fitness – en daarmee een gezonde leefstijl – moet in Oldenzaal en Denekamp namelijk voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar wij voor gaan:

Met een ervaren, enthousiast en betrokken team gaat Approach Fitness er voor dat je je snel thuis voelt én met een voldaan gevoel naar huis gaat. Zowel individueel als in groepsverband. Op die manier kijk je uit naar een volgend bezoek en gaat een gezonde leefstijl ons samen lukken!

24,95

Abonnementsprijs vanaf

120+

Groepslessen

25

Instructeurs