Squash.

Approach Fitness beschikt in Oldenzaal over 1 squashbaan. Het gebruik van de squashbaan is inbegrepen in al onze abonnementen.

Om gebruik te kunnen maken van de squashbaan is het wel nodig deze te reserveren. Dit kan in onze app. Reserveren kan per blok van 30 minuten en kan maximaal 5 dagen van tevoren. Het is helaas niet mogelijk om voor een (on)bepaalde periode vaste tijdstippen te laten vastleggen. Wij willen namelijk al onze leden in de gelegenheid stellen om te kunnen squashen.

Squash is één van de meest calorie-verbrandende sporten! Met een uur squashen verbrand je namelijk maar liefst zo’n 800 calorieën!

Tijdens een potje squash kun je zeker niet achteroverleunen. Hoe langer je bezig bent, hoe warmer het squashballetje wordt. En hoe warmer het balletje is, hoe sneller deze door de lucht vliegt. Van al dat rennen, springen en vliegen achter dat balletje aan, raak je behoorlijk uitgeput. En aangezien het balletje ook nog geregeld valt en je continu moet bukken, is squash een hele workout.

Squash je niet zo vaak of wil je het gewoon een keertje uitproberen en beschik je niet over het juiste materiaal? Geen probleem, squashrackets en squashballen liggen gratis klaar voor gebruik. Uiteraard is het ook gewoon toegestaan om eigen materiaal te gebruiken.

Reserveren Squash:

Een squashbaan reserveren kan via de Approach app of via het Klant Portaal.