Vitalityshape.

Wil je afvallen en/of spiermassa opbouwen, maar weet je niet waar te beginnen? Breng je veel uren door in de sportschool, maar zie je het gewenste resultaat niet? Of heb je simpelweg een extra stok achter de deur nodig?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Approach Fitness kan je namelijk een Vitalityshape abonnement afsluiten. Met het Vitalityshape abonnement krijg je toegang tot advies en ondersteuning op het gebied van voeding en training.

Waarom een combinatie van voeding en training? Omdat je jouw sportieve doelen voor een groot deel in de keuken behaalt naast de geleverde inspanning in de sportschool. En nee, wij gaan niet voor je koken als je een Vitalityshape abonnement afsluit, maar wat je wel kan verwachten is het volgende:

  • op maat gemaakte wekelijkse menu’s
  • op maat gemaakte trainingsschema’s
  • een wekelijks coachmoment

Daarnaast kan je met een Vitalityshape abonnement gebruikmaken van alle faciliteiten die onderdeel zijn van het Premium abonnement.

De kosten zijn € 44,95 per maand en het abonnement is maandelijks opzegbaar na 3 maanden. Ben je al lid van Approach Fitness en wil je wijzigen naar een Vitalityshape abonnement? Geen probleem, dat is altijd mogelijk. Uiteraard betaal je dan geen inschrijfgeld.

Voor vragen kan je naar info@approachfitness.nl mailen. Wil je je inschrijven? Klik dan hier.

LInk naar:Onze abonnementen

Intake & coaching.

Bij de start van het Vitalityshape traject zal een uitegebreide intake worden ingepland. Hierbij zullen verschillende metingen en tests worden afgenomen. Daarnaast worden jouw persoonlijke doelen besproken aan de hand van een vragenlijst.

Het wekelijkse coachmoment zal worden verzorgd door de begeleiding in de fitness en bestaat uit een wekelijks weegmoment en uitleg over de op maat gemaakte trainingsschema’s en menu’s. Ook geven wij je tijdens dit coachmoment sportieve tips en advies.